Kunskap, kreativitet, kvalité och kommunikation

När ni anlitar oss kan ni känna er trygga med att ni endast behöver ha en kontakt för hela projektet. Vi värdesätter en god kommunikation med våra kunder, vi tror att det är grunden för en säker väg till ett lyckat slutresultat. Våra kunders förväntningar utgör fundamentet till vårt arbete. De fyra K:na, kunskap, kreativitet, kvalitet och kommunikation blev grunden och starten av Wica Bygg året 2015. Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Våra tjänster

Altan & Trädgård

När ni ska bygga en terrass, uterum eller altan är vi byggföretaget som uppfyller era förväntningar både när det gäller kvalitet och tidsplan. Tryggare än så kan det inte bli.

Kök

När ni har en klar bild med vilket kök och inredning ni önskar kommer vi på Wica Bygg se till att processen går snabbt och smärtfritt för er. Vi har förståelse för att köket är hemmets hjärta.

Totalentreprenad

Med vår expertis på totalrenoveringar av villor och lägenheter kan ni känna er extra trygga. Vi sköter hela renoveringen från början till slut. Hör av er för mer information!

Badrum

När ni anlitar oss utför vi er badrumsrenovering utefter era visioner. Vårt mål är att er vardag ska påverkas minimalt. Ni ska alltid känna er trygga med oss som leverantör.

Markarbete

Hög kvalitet är ledordet för våra markarbeten, oavsett om ni behöver hjälp med dränering och fuktisolering eller enbart plattsättningar och stödmurar har vi lång och gedigen erfarenhet.

Tak

När ni ska renovera ert tak är det vår uppgift att se taket står sig i alla väder. Vi arbetar med alla tyder av tak så som papptak, tegel, plåt m.fl.

Fasad

Inget arbete är för stort eller för litet för oss på Wica Bygg. Önskar ni en fasadrenovering eller någon annan form av mur- eller putsarbeten är vi en självklar samarbetspartner.

Arkitektur

Tillsammans med våra samarbetspartner kan vi erbjuda arkitekttjänster och visualisera era idéer kring era drömprojekt.

Nytt Projekt?

Är du i startgroparna för att renovera? Vill du veta vad du bör tänka på inför renoveringen? Hör av dig till oss med en kort beskrivning så kontaktar vi dig.

Kontakta oss